Merkezi Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı

• 2020-12-31

Üniversitemiz lisansüstü programlarına başvurmak isteyenlerin yabancı dil seviyelerini belirlemek amacı ile Merkezi Yabancı Sınavı online olarak Microsoft Forms programı üzerinden yapılacaktır.

SINAV TARİHİ   : 18 Ocak 2021

SAAT                 : 11.00

BAŞVURU TARİHLERİ :31 Aralık2020 - 14 Ocak 2021

*BAŞVURU İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMADIR!

1. …….@balikesir.edu.tr uzantılı mevcut mail adresine sahip adaylar (Balıkesir Üniversitesi öğrencileri veya personeli)  Microsoft Teams üzerinden açılacak online sınıfa ekleneceklerdir ve sınava bu platformdan giriş yapacaklardır. Bu sebeple başvuru yaparken kurumsal mail (…….@balikesir.edu.tr )adresinizi yazmak önem arz etmektedir.

1. …….@balikesir.edu.tr uzantılı mail adresine sahip olmayan adaylar (Balıkesir Üniversitesi öğrencisi veya personeli olmayan adaylar), güncel olarak kullandıkları mail adreslerini beyan etmeleri önem arz etmektedir. Adaylar ile online başvuru formunda beyan ettikleri e-posta adresleri üzerinden iletişime geçilecektir.

ONLINE BAŞVURU ADRESİ

***Online başvuru formunda güncel e-posta adresinin verilmesi önemle rica olunur

Sınava başvuran adayların;

*Nüfus cüzdanı fotokopisi,