Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Projeleri, İzmir'de Sergileniyor

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci projeleri, Ege Üniversitesi 40. Sanat Kültür ve Spor Şenliği kapsamında İzmir’de beğeniye sunuldu. Prof. Dr. Yusuf Vardar-MÖTBE Kültür Merkezi Sanat Galerisinde serginin açılışı, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Koordinatörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuray Gümüştekin’in yaptığı “Bin Kök Bir Gövde” başlıklı sergide; Resim Bölümü ile Baskı Sanatları bölümlerinde 3. ve 4. Sınıflardan 53 öğrencinin özgün desen, yağlıboya, karışık teknik, fotoğraf, video ve baskı resim çalışmaları yer aldı.

24 Nisan tarihinde açılışı gerçekleşen sergide açılış konuşmalarının ardından Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay tarafından Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuray Gümüştekin’e teşekkür belgesi verildi. Daha sonra katılımcılar sergide yer alan eserleri izleyerek, öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Sergi, 15 Mayıs 2019 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü