BAÜN'de Şehir ve Medeniyet Söyleşisi

Balıkesir Üniversitesinde, 61.62. ve 63. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla “Gençlik Bağlamında Şehir ve Medeniyet” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Türkiye Büyük Düşünen Gençlik Platformu işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı üstlendi. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve öğretim elemanları ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen söyleşide İdris Güllüce, üniversite öğrencileriyle, gençlik bağlamında şehir ve medeniyet konusu hakkında konuşarak bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.

Soru-cevap akışıyla devam eden etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.