BUBYO'da Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda (BUBYO) 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende daha sonra halk oyunları ekibinin gösterisi gerçekleşti. Öğrenciler adına okul birincisi Özge Kimyongök’ün konuşma yaptığı törende; Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Aymankuy, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Kılıç ve Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner de yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, yüksekokulda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.