BAÜN'de Bahar Festivali 2019 Coşkusu

Balıkesir Üniversitesinde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda gerçekleştirilen Bahar Festivali 2019 programı, 2 Mayıs Perşembe günü yapılan etkinliklerle başladı.

Festival programı kapsamında, kampüste yer alan şenlik alanında gün boyunca halk oyunları gösterileri, plaj voleybolu müsabakaları, dart yarışması gibi etkinlikler gerçekleştirilirken; öğrenci toplulukları da açtıkları stantlarda yıl içinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerini tanıtma fırsatı buldu. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da şenlik alanını ziyaret ederek öğrencilerden faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Bahar festivalinde bu yıl ilk kez kedi güzellik yarışması da gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören 1. Balıkesir Üniversitesi Kedi Güzellik Yarışmasına katılan farklı türden kediler, jürinin belirlediği değerlendirme kriterlerine göre sınıflandırılarak ödüllendirildi.

Festival programının ilk günü, akşam gerçekleştirilen konser programıyla tamamlandı. Konser programında ilk olarak Selami Bilgiç, Dj Performansı ile sahne alırken Yasemin Şefik de Stand up gösterisiyle öğrencilerle buluştu. Program, sanatçı Gülden Mutlu’nun sahne aldığı konser ile sona erdi.

3 Mayıs Cuma günü etkinlikleriyle devam eden Bahar Festivali 2019 programı saat 17.00’da Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Big Band Orkestrası konseri ve 19.30’da Grup Hırçın konseri ile sona erecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü