Dursunbey MYO'da Mezuniyet Mutluluğu

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende daha sonra öğrenciler adına okul birincisi Tayfun Çoban bir konuşma yaptı. Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aslan Deniz Karaoğlan ve Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen de yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Dursunbey Belediye Başkan V. Halil Sarıoğlu ve protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.