İvrindi Sağlık Hizmetleri MYO'da Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına okul birincisi Hilal Durmuşluoğlu bir konuşma yaptı. Daha sonra İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Pelin Palas Karaca, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı da yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Okulun yeni binasında gerçekleştirilen ve İvrindi Kaymakamı Server Sinanoğlu ile protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.