Susurluk MYO'da Mezuniyet Gururu

Balıkesir Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende daha sonra halk oyunları ekibinin gösterisi gerçekleşti. Öğrenciler adına okul birincisi Ahmet Resul Özdemir’in konuşma yaptığı törende; Susurluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz Ceylan, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk Kaymakamı Osman Ateş ve Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı da yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Susurluk Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.