Kepsut Meslek Yüksekokulunda İlk Mezuniyet Heyecanı

İlk öğrencilerini 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Bankacılık ve Sigortacılık Programına kabul eden Kepsut Meslek Yüksekokulunda ilk mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına okul birincisi Çağla Özçelik konuşma yaptı. Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen ve Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı da yaptıkları konuşmalarda mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik etti.

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra keplerin atılmasıyla tören sona erdi.