Üniversitemiz Hastanesindeki Ebeler ve Hemşirelerden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevli ebeler ve hemşireler, Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti. Hastane Başmüdürü Halil Doğan ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nilgün Acar ile ebe ve hemşireleri temsilen ziyarete gelen sağlık personeli, Rektörümüze Ebeler ve Hemşireler Günü kutlaması ve sürprizi için teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş da ebeler ve hemşirelerin sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez unsurları olduklarını ifade ederken, ziyaretler nedeniyle teşekkür ettiği hastane personelinin 12 Mayıs Ebeler ve Hemşireler gününü bir kez daha kutladı.