Ayvalık MYO'da Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Seren Turmuş bir konuşma yaptı. Daha sonra Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Dinç, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Kılıç ve Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi. Törenin ardından protokol üyeleri ve davetliler, mezuniyet sergisi açılışını gerçekleştirdi.