Balıkesir Üniversitesinde 18 Mart’a Özel Anlamlı Menü
Balıkesir Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında, Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Üniversiteye bağlı tüm yemekhanelerde personel ve öğrencilere Çanakkale Savaşları esnasında askerlerimizin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü sunuldu.
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da etkinlik kapsamında Merkez Yemekhanede gerçekleştirilen programa katıldı. Programda bir araya geldiği öğrencilerle kısa sohbetler de gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, sonrasında Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Merkez Yemekhane içerisinde düzenlenen Çanakkale Zaferi temalı fotoğraf sergisini ziyaret etti.
Teknoloji Transfer Ofisi BAP (Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi) Kalite Koordinatörlüğü Harcama Birimleri Mali İşlemler Rehberi EBYS Yardım BAÜN Rehber BAÜN Öğrenci E-posta Dilek & Önerileriniz Laboratuvar Alt Yapısı İnternet Erişim Portalı Akıllı Kart Merkezi Uygulama Oteli BAÜN Spor Kulübü Resmi İlan Portalı