Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Yarış Kabin'i Ziyaret Etti

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, beraberinde Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Özsarı, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Hakan Önal, Balıkesir MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör Engin Bozacı ve Öğr. Gör. Alp İmrek’le birlikte Yarış Kabin firmasını ziyaret etti.

Üniversite sanayi işbirlikleri ve mesleki eğitim konularında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Yarış Kabin Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış ve Yönetim Kurulu Üyesi Şeyma Yarış, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a bilgiler verdi. Üretim tesislerinin de ziyaret edildiği görüşmenin ardından Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, firma yetkililerine ilgileri dolayısıyla teşekkür etti.