Rektör Oğurlu, Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin Yöneticileri İle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren araştırma ve uygulama merkezlerinin yöneticileri ile bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren 27 araştırma ve uygulama merkezinin çalışmaları ve yeni dönem hedefleri ele alındı.

Toplantıya beraberinde; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile katılan Rektör Oğurlu, üniversite yönetimi olarak merkezlerin çalışmalarına özel önem verdiklerini ifade etti. Farklı alanlarda uygulama ve araştırmalar yapan merkezlerin, üniversite ve toplum için akademik bir zenginlik olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, merkez yöneticilerine de yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda söz alan araştırma ve uygulama merkezlerinin müdür ve müdür yardımcıları da kendi faaliyet alanlarındaki çalışmaları hakkında üniversite üst yönetimi ile bilgi paylaşımında bulundu.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü