BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından; “Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri”ni kapsayan Modül 1 çalışmaları kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarına yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Etkinlikte, katılımcılara ofis faaliyetleri ve iş süreçleri hakkında bilgiler verildi.

Teknoloji Transfer Ofisinde düzenlenen etkinlikte, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu da bir konuşma yaparak, TTO’nun işlevi ve üniversite için önemine değindi. Rektör Oğurlu, etkinliğe olan ilgileri dolayısıyla katılımcılara ve TTO ekibine de teşekkür etti.

Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Esra Tokay ve TTO ekibinden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Murat Bicil’in de bilgiler verdiği etkinlik, soru-cevap bölümü ile sona erdi.