BAÜN TTO’da, Yürütme Kurulu Üyelerine Yönelik Bilgilendirme Konferansı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından, Dumlupınar Teknokent Genel Müdürü ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ersan Öz’ün konuşmacı olduğu bilgilendirme konferansı düzenlendi. TTO Yürütme Kurulu üyelerine yönelik gerçekleştirilen etkinlikte, TTO Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl, TTO Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Esra Tokay ile Yürütme Kurulu üyeleri yer aldı.

Etkinlikte; Teknoloji Transfer Ofisi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ersan Öz, katılımcılara deneyimlerini aktardı. Etkinlik, TTO Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl tarafından Prof. Dr. Ersan Öz’e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.