BUBFA’da 6. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörlüğünce düzenlenen, Kariyer Günleri etkinliğinin 6.sı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Öğrenciler ve sektör temsilcilerinin bir araya geldiği 6. Kariyer Günlerine, turizm sektöründe yer alan zincir gruplarından; Wyhndham, Accor, Doğuş Hospitality&Retail, Merit Hotels ve Akana Hotels bünyesindeki konaklama işletmelerinin yöneticileri katıldı.

BUBFA Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Solunoğlu ile Mezun İstihdam Ofisi ve Kariyer Gelişim Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Dülgaroğlu’nun katılımları ve moderatörlüğündeki etkinliğe, akademisyenler ve öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Etkinliğin açışında konuşan BUBFA Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, etkinlikte sektörün öncü kurum ve işletmeleri ile yöneticilerinin yer aldığını ifade ederken, öğrencilere faydalı benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

İşletmelerin, öğrencilere sağladığı olanaklar ve stajyer alımı hakkında bilgilerin verildiği, iş başvurusu yapmak isteyenler için de iletişim bilgilerinin paylaşıldığı etkinlik, turizm sektörü ve iş koşullarıyla ilgili soru-cevap bölümüyle sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü