Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Üniversitemiz Birimlerine Ziyaretleri Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında; Spor Bilimleri Fakültesi, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Üniversite üst yönetiminin de eşlik ettiği ziyaret programlarında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, birim yöneticileri ve personeli ile görüştü.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu görüşmeleri kapsamında; Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Soyer, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Feray Köçkar ve Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesinde Daire Başkan V. İbrahim Tunçtürk ile birim personellerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.