Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinden Öğr. Gör. Özgür Çelik ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Salim Razı’ın imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “International Journal for Educational Integrity” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Özgür Çelik ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Salim Razı tarafından ortaya koyulan “Facilitators and barriers to creating a culture of academic integrity at secondary schools: an exploratory case study” başlıklı çalışma, “International Journal for Educational Integrity” dergisinin Mart 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://edintegrity.biomedcentral.com/articles/10.1007/s40979-023-00125-4

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.