BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Akademik Birimlere Ziyaretleri Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu. Üniversite üst yönetiminin de eşlik ettiği ziyaret programlarında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, birim yöneticileri ve personeli ile görüştü.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu görüşmeleri kapsamında; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ergülen ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Gülcü Bulmuş ile akademisyenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.