Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Biomass Conversion and Biorefnery, in press” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Sibel Yağcı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Didem Sutay ve Lisansüstü öğrencisi Merve Toptaş ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi akademisyenlerinden Öğr. Gör. Eren Yurtdaş tarafından ortaya konulan “Multiproduct biorefnery from defatted olive mill waste: preparation of hemicellulose-based biodegradable flms and instant controlled pressure drop (DIC)-assisted isolation of value-added products” başlıklı çalışma “Biomass Conversion and Biorefnery, in press” dergisinin Şubat 2023 sayısında yayımlandı.

Makale bağlantı adresi: https://link.springer.com/article/10.1007/s13399-023-03739-3

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.