Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Sema Serter Koçoğlu’nun da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Antibiotics” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Sema Serter Koçoğlu ve Lisansüstü öğrencisi Gözde Korkusuz ile Ordu Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Mücahit Secme, Bursa  Uludağ  Üniversitesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Ceren Oy, Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Levent Elmas tarafından ortaya konulan “''Monensin, an antibiotic isolated from Streptomyces Cinnamonensis, regulates human neuroblastoma cell proliferation via the PI3K/AKT signaling pathway and acts synergistically with rapamycin” başlıklı çalışma “Antibiotics” Dergisinin Mart 2023 sayısında yayımlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.mdpi.com/2079-6382/12/3/546

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz