Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Rendiconti Lincei. Scienze Fisiche e Naturali” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Edremit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Tuba Öncül Abacıgil, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Kıralan ile Prof. Dr. Mohamed Fawzy Ramadan (UQU, Faculty of Applied Medical Sciences, Department of Clinical Nutrition) tarafından ortaya konulan “Quality parameters of olive oils at diferent ripening periods as afected by olive fruit fy infestation and olive anthracnose” başlıklı çalışma “Rendiconti Lincei. Scienze Fisiche e Naturali” dergisinin Mart 2023 sayısında yayımlandı.

Makale bağlantı adresi: https://rdcu.be/c8f1k

 

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü