Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Küçükkoç’un da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Journal of Computational and Applied Mathematics” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. İbrahim Küçükkoç ile Dr.Yuchen Li(Beijing University of Technology) ve Dr. Dan Liu(Capital University of Economics and Business) tarafından ortaya koyulan “Mixed-model assembly line balancing problem considering learning effect and uncertain demand” başlıklı çalışma, “Journal of Computational and Applied Mathematics” dergisinin Nisan 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0377042722004216?via%3Dihub

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.