Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Ceramics International” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Doç. Dr. Mustafa Burak Çoban, Saudi Arabia Jazan Universitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurdoğan Can ile Dr. Aysh Yahya Madkhlı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Ayvacıklı ve İzmir Bakırçay Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ümit Hüseyin Kaynar tarafından ortaya koyulan “Phase transition and luminescence characteristics of dysprosium doped strontium stannate phosphor synthesized using hydrothermal method” başlıklı çalışma, “Ceramics International” dergisinin Nisan 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0272884222044054?via%3Dihub

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.