Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi akademisyenlerinden  Arş. Gör. Dr. Haris Çalgan’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “AEU-International Journal of Electronics and Communications” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden  Arş. Gör. Dr. Haris Çalgan, Sakarya Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Yılmaz Uyaroğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Gökyıldırım, Bursa Uludağ Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Uğur Erkin Kocamaz tarafından ortaya koyulan “A novel five-term 3D chaotic system with cubic nonlinearity and its microcontroller-based secure communication implementation” başlıklı çalışma, “AEU-International Journal of Electronics and Communications” dergisinin Şubat 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1434841122003673?via%3Dihub

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.