Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden Prof. Dr. Enver Yalçın ve Arş. Gör. Onur Yaşar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğinde yer alan “Heliyon” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği akademisyenlerinden Prof. Dr. Enver Yalçın ile Arş. Gör. Onur Yaşar, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Adnan Midilli, Eskişehir Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. T. Hikmet Karakoc, Iğdır  Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Selcuk Ekici, Budapeşte Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Daniel Rohacs ile Dr. Utku Kale tarafından ortaya konulan “Past and current components-based detailing of particle image velocimetry: A comprehensive review” başlıklı çalışma “Heliyon” Dergisinin Mart 2023 sayısında yayımlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023016110?via%3Dihub

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.