BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’dan Güzel Sanatlar Fakültesi ve Balıkesir Meslek Yüksekokuluna Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi ile Balıkesir Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu. Üniversite üst yönetiminin de eşlik ettiği ziyaret programlarında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, birim yöneticileri ve personeli ile görüştü.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu görüşmeleri kapsamında; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı ile Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Demirtaş ve akademisyenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.