Balıkesir Üniversitesinden Yeni Bir Uluslararası Anlaşma

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ile Kazakistan’da yer alan L. N. Gumilyov Eurasian National University arasında Erasmus+ KA131 kapsamında uluslararası anlaşma imzalandı. BAÜN Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilen anlaşma ile kurumlar arasında öğrenci ve personel hareketliliği faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Yapılan uluslararası anlaşma, BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ile L. N. Gumilyov Eurasian National University adına Rektör Yardımcısı Aitmagambetov Duman Ramazanovich tarafından çevrim içi toplantıda imzalandı.

İmza programında, yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennilerinde bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, üniversite olarak uluslararasılaşma çalışmaları sürecinde farklı kurumlarla iş birliklerinin de devam edeceğini belirtti.