Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Celalettin Çevik’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Vaccines” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı akademisyenlerinden Doç.Dr. Celalettin Çevik, Dokuz Eylül Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Alp Ergör, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Prof. Dr. Selma Tosun, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Fatih Önsüz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Hakan Baydur ve Manisa Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğünden Uz. Dr. Serol Deveci tarafından ortaya koyulan “Validity and Reliability of the COVID-19 Knowledge, Attitude and Behavior Scale” başlıklı çalışma, “Vaccines” dergisinin Ocak 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.mdpi.com/2076-393X/11/2/317

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz