Balıkesir üniversitesi ile Varaka Kağıt Sanayi Anonim Şirketi İş Birliği Protokolü İmzaladı

Balıkesir Üniversitesi, Üniversite- Sanayi iş birliği çalışmalarına bir yenisi de Varaka Kağıt Sanayi A.Ş. ile yapılan protokol ile eklendi.

İş birliğine yönelik protokol, Balıkesir Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Varaka Kağıt Sanayi A.Ş. firma koordinatörü Doğukan Öztürk tarafından imzaladı.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı imza töreninde yapılan işbirliği protokolüyle birlikte Üniversite-Sanayi işbirliğine dayalı araştırma programlarının, akademik ve kültürel değişim programlarının ve diğer iş birliğine dayalı faaliyetler ve yardımların desteklenmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor.