Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Şerife Özkar ile Dokuz Eylül Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Umay Uzunoğlu Koçer’in imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Annals of Operations Research” dergisinde yayınlandı.

BAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Lojistik Anabilim Dalı akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Şerife Özkar ile Dokuz Eylül Üniversitesi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Umay Uzunoğlu Koçer tarafından ortaya koyulan “A Production Queueing-Inventory System With Two-Customer and A Server Subject to Breakdown” başlıklı çalışma, “Annals of Operations Research” dergisinin Mart 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://link.springer.com/article/10.1007/s10479-023-05275-9

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.