Balıkesir Üniversitesi ile ZİHNİLATİF Derneği Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

Balıkesir Üniversitesi ile ZİHNİLATİF Lütuflu Zekalar Eğitim ve Araştırma Derneği arasında, akademik iş birliği protokolü imzalandı. Gerçekleşen imza töreninde, Balıkesir Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Zihnilatif Derneği Başkanı Zeliha Kahraman kurumlar adına iş birliği protokolünü imzaladı.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da yer aldığı imza töreninde yapılan işbirliği protokolüyle, Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında, ülkenin yerli milli kalkınmasına destek olmak üzere üstün zekalı ve yetenekli bireylerin eğitimi ile projelerinin gerçekleşmesinde; Balıkesir Üniversitesi öncü rol alacak ve bu kapsamda Balıkesir Üniversitesi ile Zihnilatif öğrencilerinin yürüttükleri proje ve çalışmalara destek olacak.