Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Başak Işıldar’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Peptides” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Başak Işıldar ile İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa akademisyenlerinden Prof. Dr. Gözde Erkanlı Şentürk, Arş. Gör. Dr. Zehra Sezer, Arş. Gör. Hakan Şahin ve Aynur Abdulova tarafından ortaya koyulan “Effects of chronically exogenous oxytocin on ovary and uterus: A comparison of intraperitoneal and intranasal administration” başlıklı çalışma, “Peptides” dergisinin Mart 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.