Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği akademisyenlerinden Prof. Dr. Murat Erhan Balcı ve Arş. Gör. Dr. Alp Karadeniz’in de içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki  “Electrical Engineering” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Murat Erhan Balcı ile Arş. Gör. Dr. Alp Karadeniz ve İstanbul Ticaret  Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Hakan Hocaoğlu tarafından ortaya koyulan “Improvement of PV unit hosting capacity and voltage profile in distorted radial distribution systems via optimal sizing and placement of passive filters” başlıklı çalışma, “Electrical Engineering” dergisinin Mart 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.