Rektör Oğurlu’dan BAÜN Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezine Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde yer alan Yenilenebilir Enerji Eğitim Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Üniversite üst yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ortaklığında Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “Renewable Youth Energy/RE-YOU (Yenilenebilir Gençlik Enerjisi/Yeniden Sen) Operasyonu”  başlıklı proje kapsamında kurulan merkez hakkında proje ekibinden bilgiler aldı.

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında desteklenmeye layık görülen proje ile kurulan laboratuvarları inceleyerek proje ekibi ile de fikir alışverişinde bulunan Rektör Oğurlu, projede görev alan akademik ve idari personele de çalışmalarında başarılar diledi.