Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Journal of Thermal Biology” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Bozkurt, Arş. Gör. Atakan Çortu, Arş. Gör. Büşra Nur Kılıç Yıldız ve Kastamonu Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Candemir Özcan tarafından ortaya koyulan “Could the different estrus periods significantly affect body temperature on clinical examination in bitches?” başlıklı çalışma, “Journal of Thermal Biology” dergisinin Mart 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.