Balıkesir Üniversitesi Vakfı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Vakfı 2022 yılı genel kurul toplantısı, vakıf genel kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Rektörlük Senato Salonunda, Balıkesir Üniversitesi Vakfı Başkanı ve Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl da vakıf yönetim kurulunun yeni üyeleri olarak seçildi. Toplantıda ayrıca; Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hakan Çetintaş, Doç. Dr. Dilek Türker ve Doç. Dr. Selvihan Kılış Ateş de vakıf genel kurulu üyeleri arasına dahil oldu.