Marmara Bölgesi Üniversite Hastaneleri, Trakya Üniversitesi Ev Sahipliğinde Edirne’de Buluştu

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, üniversite hastanelerinin sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere “Kamu Kurumları ve Üniversite Hastaneleri Sorunları Buluşması” gerçekleştirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Devlet Malzeme Ofisi ile Trakya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC), Balıkesir Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini bir araya getiren toplantıda, üniversite hastanelerinin durumu ve sorunların çözümüne ilişkin atılabilecek adımlar görüşüldü.

Toplantıya Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Üniversite Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Atik, Üniversite Hastanesi Başmüdürü Prof. Dr. Sinan Aytekin ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bülent Duman katıldı.

Programa Üniversitemiz yetkililerinin yanı sıra Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm Özkan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Celalettin Sıvacı, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Mücahit Özdemir ile rektör yardımcıları, üniversite hastaneleri başhekimleri, hastane müdürleri, daire başkanları ve yetkililer katıldı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü