Rektör Oğurlu, MSÜ Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulunu Ziyaret Etti

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile birlikte Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Tuğg. Mahmut Büyükcingi ve Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Şenol Çelik ile görüşen Rektör Oğurlu ayrıca meslek yüksek okulunda incelemelerde bulundu.

Okulda yer alan teknik laboratuvarların ziyaret edildiği, kurumlar arasında iş birliği imkanlarının değerlendirildiği, ders materyali paylaşımı ve ortak projeler gerçekleştirilmesi gibi BAÜN Mühendislik Fakültesi ve meslek yüksekokulu programları arasında iş birliği protokolü yapılacak alanların da belirlendiği ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Okul Komutanı Tuğg. Mahmut Büyükcingi ve Okul Müdürü Prof. Dr. Şenol Çelik’e teşekkür etti.