Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Savaştepe Meslek Yüksekokulunda görevli Doç. Dr. Hilmi Tunahan Akkuş’un da aralarında yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Applied Economics Letters” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Savaştepe Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Doç. Dr. Hilmi Tunahan Akkuş ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Mesut Doğan tarafından ortaya koyulan “Analysis of Dynamic Connectedness Relationships between Cryptocurrency, NFT and DeFi Assets: TVP-VAR Approach” başlıklı çalışma, “Applied Economics Letters” dergisinin Mayıs 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.