BAÜN Oryantiring Sporcularından Başarılı Sonuçlar

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı faaliyet programında gerçekleştirilen Ünilig Oryantiring müsabakasında Balıkesir Üniversitesi sporcuları başarılı sonuçlara imza attı.

31 Mayıs-1 Haziran 2023 tarihleri arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenen yarışmada, Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Buket Aydın kısa mesafede Türkiye Şampiyonu, orta mesafede Türkiye İkincisi olurken, yarışmayı ferdi sıralamada Türkiye İkincisi olarak tamamladı. Orbay Fatih Yıldız da kısa mesafede Türkiye Dördüncüsü, orta mesafede Türkiye Yedincisi olduğu yarışmayı ferdi sıralamada Türkiye Dördüncüsü tamamladı.