Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Fahri Çakı ve Coğrafya Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Alper Uzun’un imzasını taşıyan kitap bölümleri, “Geohazards and Disaster Risk Reduction / Multidisciplinary and Integrated Approaches” adlı kitapta yayınlandı.

“Urban Transformation, Collective Memory, and Disaster Preparedness: A Case from Turkey” ve “Perceptions and Practices of Disaster Governance in Countries with Long History of Centralized Administration: A Case Study of Balikesir Municipalities, Turkey” başlıklı çalışmalar, Springer tarafından 2023 yayın tarihli “Geohazards and Disaster Risk Reduction / Multidisciplinary and Integrated Approaches” kitabında yayınlandı.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.