Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Ümit Yılmaz ile Bursa Uludağ Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Âli Yurdun Orbak’ın imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamasında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Neural Computing & Applications” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Bigadiç Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Ümit Yılmaz ile Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Âli Yurdun Orbak tarafından ortaya konulan “Prediction of Turkish mutual funds’ net asset value using the fund portfolio distribution” başlıklı çalışma, “Neural Computing & Applications” dergisinin Haziran 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://link.springer.com/article/10.1007/s00521-023-08716-5

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.