ISALAJ 2023 Bilim ve Düzenleme Kurulu Üyelerinden, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen İdare Hukuku ve İdari Yargı Uluslararası Sempozyumu (ISALAJ 2023) için Balıkesir’de bulunan, aralarında İdare Hukukunun duayen hocalarının da yer aldığı sempozyum bilim ve düzenleme kurulu üyeleri ile sempozyuma katılan akademisyenler ve gazetecilerden oluşan bir heyet, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu; Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tekin Akıllıoğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ord. Prof. Dr. Sıddık Sami Onar İdare Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aydın Gülan, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Yıldırım, Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Küçükali, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nurhan Yaprak, İstanbul Ticaret Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kamala Valiyeva, Emekli Danıştay Üyesi Selçuk Hondu ile Gazeteciler Ceyhun Aşirov ve Nazgül Kenzhetay’ın içerisinde yer aldığı heyete, sempozyuma katkıları ve ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyarete katılan konuklar da ev sahipliği dolayısıyla Rektör Oğurlu’ya teşekkür etti.

20-22 Temmuz 2023 tarihlerindeki sempozyuma çok sayıda akademisyen bildiri ile katılırken düzenlenen sempozyumda; Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun yanı sıra Prof. Dr. Turan Yıldırım, Prof. Dr. Aydın Gülan, Prof. Dr. Oğuz Sancakdar, Emekli Danıştay Üyesi Selçuk Hondu, Prof. Dr. Bahtiyar Akyılmaz, Prof. Dr. Selami Demirkol, Doç. Dr. Cenk Yaşar Şahin ve Doç. Dr. Hüseyin Melih Çakır moderatör olarak yer aldı.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü