Şehirle Bütünleşen Balıkesir Üniversitesinden 2. Tercih & Tanıtım Günleri Etkinliği

Uluslararası standartlarda eğitim - öğretim kalitesine sahip Balıkesir Üniversitesi,  Avlu ve Paşa Cami Meydanında düzenlenen, “2. Tercih & Tanıtım Günleri”nde öğrenci adaylarıyla bir araya geliyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen tercih & tanıtım günlerinde aday öğrencilere, Balıkesir Üniversitesi tanıtım temsilcileri tarafından bölüm ve programlar, kontenjanlar, sosyal ve sportif imkânlar, sağlık, barınma, beslenme, ulaşım olanakları gibi konular hakkında bilgi veriliyor.

Balıkesir Üniversitesi açtığı stantlarda, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak aday öğrenci ve ailelerini 28 Temmuz Cuma gününe kadar 19.30-22.00 saatleri arasında ağırlamaya devam edecek.