BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’dan, “2. Tercih & Tanıtım Günleri”ne Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, eğitimde, bilimde, sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören Balıkesir Üniversitesinin 2. Tercih & Tanıtım Günleri etkinliğini ziyaret etti.

Avlu Balıkesir’de düzenlenen etkinlik alanını Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ile Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı birlikte ziyaret eden Rektör Oğurlu, etkinliği organize eden ve etkinlikte yer alan üniversite personeline teşekkür etti.