Balıkesir Üniversitesinin, TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Destek Programları Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2022 yılı 2. Dönem sonuçları açıklandı.

Başvuru sonuçlarına göre; 2209-A çağrısı kapsamında üniversitemiz öğrencileri tarafından başvurusu yapılan 55 proje arasından, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Necatibey Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Veteriner Fakültesi öğrencileri tarafından sunulan toplam 27 proje destek almaya hak kazandı.

2209-B çağrısı kapsamında da başvurusu yapılan 5 proje arasından Mühendislik Fakültesi öğrencileri tarafından sunulan 2 proje destek aldı.

Destek almaya hak kazanarak bilime ve bilimsel araştırmaya katkı sunacak öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 2.Dönem Çağrısı Destek Hakkı Kazananların Listesi

2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı 2022 Yılı 2.Dönem Çağrısı Destek Hakkı Kazananların Listesi