Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Fazlı Yıldız’ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğinde yer alan “Sustainability” dergisinde yayınlandı.

BAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Fazlı Yıldız, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ahmet Tekin, Anadolu Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. İbrahim Tuğrul Çınar ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ersin Nail Sağdıç tarafından ortaya koyulan “Trade Openness and Sustainable Government Size: Evidence from Central and Eastern European Countries” başlıklı çalışma “Sustainability” dergisinde Ağustos 2023 tarihinde yayınlandı.

Makale bağlantı adresleri: https://www.mdpi.com/2071-1050/15/15/11836