Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’dan Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavına Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Spor Bilimleri Fakültesi tarafından yapılan 2023 yılı Özel Yetenek Sınav alanını ziyaret ederek aday öğrencilere ve personele başarılar diledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Genel Sekreter Yemliha Yanar’ın da yer aldığı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Soyer ve akademisyenlerden yürütülen sınav ve beceri- koordinasyon parkuru hakkında bilgi aldı.